CLASS

 TEAM 

GIS

PARTY

CONTACT

 

 

HOME

   Recreational Classes (Boys & Girls)  

  • Gymnastics is a terrific sport for children to start early. 

  • We emphasizes having fun in our class because children learn better when they have fun learning.   

  • All our coaches are USAG safety certified and care about your child.  

  • Whether your child is interested in gymnastics for fun, or has an ambition in the sport, we are in the business to help her/him reach the goal.  

  • The benefits of gymnastics training last a lifetime.  

  • Start early, excel early!

Fall 2018:   September 10, 2018 --  January 26, 2019,   excluding holidays; 18 lessons (weeks)   Session & Calendar 

Pre-school Age 

 Lesson Starting Time

One  45-minute lesson   per week

Monday  Tuesday Wednesday Thursday Saturday
   Nesting (Mommy&Me)     1 to 2.5         

   9:15

      Fledging              2.5 - 4 

     (4:45) / 5:30/6:15   9:15 

      Early Bird        4 - 5

4:45/ 5:30/6:15      4:45/ 5:30 4:45/ 5:30/6:15  4:45/ 5:30 9:15 

School-Age  (One lesson per week)

Lesson Starting Time
Beginner   (60 minutes)    Monday  Tuesday Wednesday Thursday Saturday
           
Pink     5 - 6  5:00 / 6:00 6:00 / 7:00 5:00 / 6:00 6:00 / 7:00 9:00
     Light Green:                6-8     

5:00 / 6:00 / 7:00

5:00 / 6:00 / 7:00

5:00 / 6:00 / 7:00

5:00 / 6:00 / 7:00

10:00 

     Dark Green:             8.5 & up  5:00 / 6:00 / 7:00 5:00 / 6:00 / 7:00

5:00 / 6:00 / 7:00

5:00 / 6:00 / 7:00

10:00 
Intermediate Red: (60 minutes)   5:00 / 6:00 / 7:00 

5:00 / 6:00 / 7:00 

5:00 / 6:00 / 7:00  5:00 / 6:00 / 7:00  10:00 
Boys only Class  (60 minutes) (5:00) / 6:00  

 

5:00

10:00 

Tumbling     (90 minutes)     

 

 

5:00

10:00 
Advanced - Blue   (90 minutes)  

5:00

 

5:00

 

 Advanced Purple (90 Minutes, Invitation Only)  

        11:00

       Tuition and Policy             Registration 

 

Spring 2019:  January 28, -- June 8, 2019,   excluding holidays; 18 lessons (weeks)    Session & Calendar  

Pre-school Age 

 Lesson Starting Time

One  45-minute lesson   per week

Monday  Tuesday Wednesday Thursday Saturday
   Nesting (Mommy&Me)     1 to 2.5         

   9:15

      Fledging              2.5 - 4 

     (4:45) / 5:30/6:15   9:15 

      Early Bird        4 - 5

4:45/ 5:30/6:15      4:45/ 5:30 4:45/ 5:30/6:15  4:45/ 5:30 9:15 

School-Age  (One lesson per week)

Lesson Starting Time
Beginner   (60 minutes)    Monday  Tuesday Wednesday Thursday Saturday
           
Pink     5 - 6  5:00 / 6:00 6:00 / 7:00 5:00 / 6:00 6:00 / 7:00 9:00
     Light Green:                6-8     

5:00 / 6:00 / 7:00

5:00 / 6:00 / 7:00

5:00 / 6:00 / 7:00

5:00 / 6:00 / 7:00

10:00 

     Dark Green:             8.5 & up  5:00 / 6:00 / 7:00 5:00 / 6:00 / 7:00

5:00 / 6:00 / 7:00

5:00 / 6:00 / 7:00

10:00 
Intermediate Red: (60 minutes)   5:00 / 6:00 / 7:00 

5:00 / 6:00 / 7:00 

5:00 / 6:00 / 7:00  5:00 / 6:00 / 7:00  10:00 
Boys only Class  (60 minutes) (5:00) / 6:00  

 

5:00

10:00 

Tumbling     (90 minutes)     

 

 

5:00

10:00 
Advanced - Blue   (90 minutes)  

5:00

 

5:00

 

 Advanced Purple (90 Minutes, Invitation Only)  

        11:00

  Tuition and Policy             Registration 

 

 

Summer 2018 June 12,  --  August 23, 2018   excluding holidays; 10  lessons (weeks)  Session & Calendar

Pre-school Age 

 Lesson Starting Time

One  45-minute lesson   per week

 Tuesday Thursday

      Fledging                         2.5 - 4 

 4:00 / 4:45 / 5:30 / 6:15 4:00 / 4:45 / 5:30 / 6:15

      Early Bird                      4 - 5.5 

4:00 / 4:45 / 5:30 / 6:15 4:00 / 4:45 / 5:30 / 6:15

School-Age 

(one  lesson  per week)

Lesson Starting Time Read More about Pre-school Age  Class
Green  ( Beginner, 60 minutes )     Tuesday Thursday

Pink     5 - 6 

4:00 / 5:00 5:00 / 6:00
     Light Green: 6-8 yrs old   

4:00 /5:00 / 6:00 / 7:00

4:00 /5:00 / 6:00 / 7:00
     Dark Green: 8.5 yrs old & up  4:00 /5:00 / 6:00 / 7:00

4:00 /5:00 / 6:00 / 7:00

Red ( Intermediate, 60 minutes

4:00 /5:00 / 6:00 / 7:00

4:00 /5:00 / 6:00 / 7:00
 Only  Boys  Class  (60 minutes) 4:00 / (5:00) 5:00 / ( 6:00 )
Advanced - Blue   (90 minutes) 4:00 / 5:30  

Tumbling 

(one  lesson  per week)

Lesson Starting Time 

Class  ( 90 minutes) 6 yrs & up  Thursday     4:00 / (5:30)

  Tuition and Policy             Registration 

 

Back

 Thanks for visiting Win-Win Gymnastics web site